Irányításirendszer-tanúsítás
Oktatás
Nemzetközi tanúsító szervezetünk kiemelt alternatívát kínál irányításirendszer- tanúsítás, valamint a csatlakozó oktatások, képzések piacán

Bemutatkozás

Tisztelt Érdeklődők, Meglévő és Leendő Partnereink!

Szeretettel köszöntöm Önöket az Eupont Cert Rendszertanúsító Kft. munkatársai, auditorai és szakértői nevében.

Nemzetközi tanúsító szervezetünk kiemelt alternatívát kínál valamennyi szakmai területet magába ölelően az irányítási rendszertanúsítás, valamint a csatlakozó oktatások, képzések piacán, ahol a több tucat kiváló, az auditori és oktatói hivatást hosszú évek, évtizedek óta elismerten gyakorló szakembergárda egyre dinamikusabban van jelen.

Cégünk jelenlegi megbízói elsősorban közép-európai kis-, közép- és multinacionális vállalkozások, a fellelhető szakmai tevékenységek teljes spektrumából. Partnereink írásos visszajelzései - büszkeségünkre, ám nem elbizakodásunkra - komoly elégedettségről számolnak be a nemzetközileg is elismert szakmaiságról, amely a tanúsítási eljárás végrehajtásának folyamán jelentősen támogatja a rendszerfenntartók munkáját abban, hogy rendszereik minél jobb minőségben működjenek, javítva a menedzsment működését, terveinek hatékony megvalósulását.

Tevékenységünket a meghatározott szabványok szerint megfelelően felkészült vállalatok részére pártatlanul, tárgyilagosan, az érdek-összeférhetetlenségektől mentesen végezzük.

Legfőbb feladatunknak a kiemelkedően magas színvonalú szakmai szolgálatot tekintjük, amelynek gyümölcse a megbízóinkkal összekötő hosszú távú partnerség.

Az Eupont Cert Rendszertanúsító Kft. jelentős számú partnere van jelen termékeivel és szolgáltatásaival az európai illetve a világpiacon; a külföldi megrendelők egyenrangúként fogadják az auditoraink döntésének eredményeként kiállított, a vállalatok rendszerfenntartási minőségét igazoló tanúsítványokat más nemzetközileg is elismert szervezetek okirataival.

Tanúsító szervezetünk önálló és független egységet alkot - mely anyacég hiányában nem függ annak döntési eljárásától sem időben, sem minőségben -, ezért képes egyedülálló gyorsasággal és rugalmassággal reagálni megbízói kéréseire, észrevételeire.

Galambos Szilárd

ügyvezető igazgató

Eupont Cert Kft. © 2011. | www.eupontcert.eu